Vážení zákazníci, v letních dnech Vám nedoporučujeme tělová másla objednávat na výdejnu. Vzhledem k jejich povaze mají tendenci se roztékat. Děkujeme za pochopení a těšíme se na objednávky.

Hledáte šetrnější a ekologičtější alternativu k běžným mycím prostředkům na obličej?

Hledáte šetrnější a ekologičtější alternativu k běžným mycím prostředkům na obličej?

Pak byste měli zvážit použití přírodního čistícího pudru. Tyto jemné prášky, vyrobené z rostlinných složek, nabízí řadu výhod pro vaši pleť!

1. Jemné čištění: Na rozdíl od drsných čisticích prostředků, které mohou zbavit pleť přirozených olejů, přírodní čistící pudry jemně odstraňují nečistoty, make-up a maz, aniž by narušily hydrolipidovou bariéru. To je ideální pro osoby s citlivou pletí, které trpí suchostí, podrážděním nebo ekzémem.

2. Exfoliace: Mnoho přírodních čistících pudrů obsahuje jemné exfolianty, jako jsou extrakty z ovesných vloček, jíly nebo papain, které pomáhají odstranit odumřelé kožní buňky a rozjasnit pleť. Pravidelná exfoliace může také zmírnit začervenání a akné.

3. Vyvážení pH: Pleť má přirozeně mírně kyselé pH, které pomáhá udržovat zdravý mikrobiom. Tradiční čisticí prostředky mohou toto pH narušit, čímž se pleť stává náchylnější k podráždění a infekcím. Přírodní čistící pudry jsou navrženy tak, aby respektovaly přirozené pH pleti a udržovaly ji zdravou a vyváženou.

4. Univerzálnost: Jsou vhodné pro všechny typy pleti a lze je použít ráno i večer. Mnoho z nich lze dokonce smíchat s vodou nebo hydratačním krémem a vytvořit tak vlastní čisticí masku. Ideální je používání 3x týdně.

5. Ekologické složení: Na rozdíl od komerčních čisticích prostředků, které často obsahují drsné chemikálie a umělé přísady, jsou přírodní čistící pudry vyrobeny z ingrediencí, které jsou šetrnější k pokožce i k životnímu prostředí. Mnoho z nich je veganské a u nás samozřejmě také netestované na zvířatech.

Jak používat přírodní čistící pudr:

  1. Navlhčete obličej vlažnou vodou.
  2. Do dlaně si nasypte malé množství pudru a smíchejte ho s trochou vody, dokud nevznikne pasta.
  3. Jemně masírujte pastu krouživými pohyby po celém obličeji a krku.
  4. Důkladně opláchněte teplou vodou.
  5. Naneste Hyagel s obsahem kyseliny hyaluronové v kombinaci se sérem.

Tipy:

  • Pro citlivou pleť zvolte jemný pudr Sensitive s obsahem ovesného hedvábí.
  • Pro mastnou pleť zvolte pudr AcneNo s papainem a extraktem z bílé vrby.
  • Pro suchou pleť zvolte pudr Enzymatic s hydratačními schopnostmi.

Pokud hledáte přirozenější a šetrnější způsob, jak čistit pleť, zkuste přírodní čistící pudr. Vaše pleť vám za to poděkuje!